De ce mai deschid televizorul ?

noiembrie 25, 2010


Din foarte putine motive. De obicei cele 2 televizoare din casa sunt folosite pe post de suport. Suport pentru pisici lenese care-si fac siesta, suport pentru acte importante, suport pentru carti sau ambalaje care se opresc aici putin inainte sa ajunga definitiv in cos.

Folosesc televizorul ca pe o sursa de zgomot. imi place sa aud putina miscare in linistea din apartament, insa rareori il si privesc.

La ce ma uit ? La stiri, desi imi urla 2 televizoare concomitent in cap cand sunt in redactie. Incercati sa ascultati simultan realitatea si euronews sa vedeti cum vi se intind circumvolutiunile.

Asadar ma uit la stiri, pe euronews ca m-am saturat de Soric si ai lui. Butonez pana pe National Geographic sa mai vad niste animalute si organizarea lor sociala in habitat. Ma mai invart putin pe canalele de filme, care mi se par destul de proaste si raman pe vh1.

Acolo zumzaie televizorul 70 % din timp.Ori nu e nimic la tv, ori sunt eu prea demanding.

De curiozitate….voi la ce va uitati cand deschideti tv-ul ?

7 Responses to “De ce mai deschid televizorul ?”

 1. eumiealmeu Says:

  singurul moment când mă uit la tv este de la 21,00, când împreună cu fiul meu urmărim un film amuzant, pentru adolescenţi, de pe Disney. în rest, citesc şi ascult Radio Cultural, pentru că dacă mi-aş petrece viaţa la tv ar fi ca şi când m-aş sinucide.
  mi-a plăcut ideea de tv ca un raft pe care se pot pune lucruri.

 2. pietricel Says:

  eu nu ascult radio. imi ajunge cat sunt la munca:) am insa un playlist care ma pune pe picioare cand am nevoie de mobilizare.
  Am incercat sa urmaresc si eu un film de pe Disney. N-am rezistat.


 3. cu tot respectul, cel mai mare bine pe care un om si-l poate face este sa renunte la televizor

  eu am renuntat de vreo 7 ani deja si nu doar ca ma simt mult mai bine, am timp pentru mai multe, dar ma simt si mai inteligent 😉


 4. […] clar: daca il mai vad pe careva ca scrie pe blog, twitter sau facebook ca ce tampenii sunt la televizor, ii dau unfollow, unfriend si il scot din reader […]


 5. […] This post was mentioned on Twitter by Cristian China Birta, andreea, andreea, andreea, Claudiu Ciobanu and others. Claudiu Ciobanu said: Eu doar la sport mai uit la TV 🙂 RT @pietricel: nu ma mai uit la tv. ce bine e! http://ow.ly/3fhOE […]

 6. pietricel Says:

  oho, domnu’ Saint, pai de ce nu ai spus pana acum ? Prin declaratia asta ai declansat o avalansa de televizoare. Sa vezi numai cum o sa cada, aruncate peste balcon:)

 7. ciprian Says:

  TV? ce e aia? singurul lucru ce consum „tv like” e webtv la canal specific Les Guignoles, sursa mea oficiala de stiri franceze. mai consum podcastul cu NoComment de la euronews, pentru restu exista vuze si google reader


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: