Facebook-ul e ochiul diavolului si Papa da binecuvantarea la prezervative

Noiembrie 21, 2010


Tablita cu cele 10 porunci s-a lungit putin. I-a fost facuta o extensie cu lut rosu din maini umbrite de pastor american.

Behold a 11-a porunca data direct prin fir rosu de sus prin gura lui Cedric Miller. Toti enoriasii casatoriti sa-si stearga conturile de pe Facebook pentru ca citez „personaje din trecut conduc la diverse conversatii si chiar au avut loc si intalniri fizice cu acele personae.  Ispita e prea mare”. A spus cuvantatorul Domnului pentru Associated Press.

Ultimatumul a fost aruncat liderilor bisericii. Ori va stergeti contul izvorat din smoala intunericului malos, ori plecati din Biserica.

Iata si o reactie la cald a unei credincioase „Ca si crestin nu ar trebui sa-ti petreci timpul comunicand asa fara rost cu altii,mai bine tine-le o “predica”celor ce nu-l cunosc pe Dumnezeu,sau sprijina pe altii”.

As vrea sa il intreb pe mister Cedric – imi aduce aminte de ratonul din desenele animate- de ce nu vede un potential pericol in noile prietenii legate pe FB.

Daca vreti sa fiti salvati, stergeti-va conturile si mai trageti si zece Aleluia cu matanii pana ametiti.

Vestea buna e insa ca puteti sa faceti sex protejat. Papa Benedict al 16-lea si-a dat binecuvantarea  pentru  folosirea prezervativului ca metoda de aparare impotriva  BTS-urilor. E epocal ce a zis, tinand cont ca pana acum a condamnat chestia asta.

A subliniat insa ca daca  gasiti pe cineva sanatos, e cazul sa sariti pe el si sa va inmultiti spre a ingrosa randurile habotnicilor:P

Intre timp noi inca nu ne-am nascut in locul potrivit. Gandul scrie ca „Poziţia BOR rămâne aceea de con damnare a tuturor mijloacelor contraceptive, aşadar şi a prezervativului.”

Atat am avut de zis. Nu-mi sterg contul de FB.

Intrebarea mea pentru voi este ce se cuvine sa faci ca bun crestin ? Liber la comentarii !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: