Stiri trecute cu vederea

octombrie 26, 2010


Eu nu cred ca oamenii inca citesc – Cristi Lupsa la Hotnews.ro

De fiecare data cand plec in vacanta am o problema cu pisica. Cine o hraneste, cine se joaca si cu ea putin si cu cine doarme. Iata de ce cand am auzit de primul hotel pentru animale din Bucuresti m-am bucurat. Acum sa vedem si ce scoruri au.

Iesirea din criza nu ne face mai bogati. Preturile la energie vor creste spune comisarul european pentru politici climatice.

Armata britanică a pregătit anchetatori în tehnici care includ ameninţări, privare senzorială şi goliciune forţată, practici care încalcă convenţiile de la Geneva din 1949, potrivit descoperirilor ziarului britanic The Guardian.

CNA a amanat marti prelungirea licentei de emisie pentru Realitatea TV dupa ce patru din cei opt membri prezenti la sedinta au cerut sa vada, inainte de a lua o decizie, grila de programe a postului.

Daca v-ati intrebat vreodata de ce cad frunzele toamna, aveti o explicatie bizara in Evz.

Reclame

2 Responses to “Stiri trecute cu vederea”

  1. nexus Says:

    Hotel de animale – asta mai lipsea categoriei „nouveau riche” de la noi (ca sa nu fiu marlan sa spun snobi parveniti – desi una o cam implica pe cealalta… dar sa fiu sigur :)) ) care nu stie in ce sa se mai intreaca. Dar nu pricep de ce sa aiba scoruri – joaca meciuri? :))

    Multumim „Romania libera” pentru articolul „in exclusivitate”. Pe de o parte, in mod clar cineva de la ei a „investigat personal” problema (fiind de un „imens interes” pentru publicul roman ce face armata britanica…) si nu e vorba de o stire preluata (tradusa…) de undeva. Pe de alta parte, urmatorul articol „in exclusivitate” se va referi la „descoperirea rotii”? Normal ca tehnicile de interogare presupun presiune psihologica – de-asta se numeste interogare si nu „stat la taclale”. Bine ca sunt umani si nu ii ameninta ca le citesc articole din presa romana. :))

  2. pietricel Says:

    :)) daca te rog sa imi hranesti pisica atunci cand plec in vacanta iti dai ochii peste cap si ma refuzi. Mi se pare ca pensiunea pentru catei e o idee buna exact din motivul asta.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: