Phyto si Lierac am testat si-mi sunt pe plac

Octombrie 25, 2010


Uitati-va mai bine ! Inca nu ? Nimic familiar ? Nu ma recunoasteti de sub parul care curge cascada ? Da, acum e mai des pentru ca toate firele pe care le adunam zilnic de pe perna s-au lasat convinse sa ramana pe scalp.

Rebel cum e, parul meu a avut nevoie de multa convingere ca sa nu mai cada. Argumentul suprem a fost foarfeca secondata de fiolele speciale de la Phyto, primite spre testare prin intermediul Adinei Necula.

Phyto sunt specialisti in ingrijirea parului, si folosesc formule pe baza de plante, fara conservanti si asta da rezultate.

Nici chipul asta nu va e familiar? Ridurile si pungile de sub ochi va ajutau sa ma recunoasteti mai bine. Eh, obisnuiti-va !  Acum ma demachez cu tonicul de la Lierac, fac reparatii capitale cu Lierac Masque velours care mi-a lasat pielea mai catifelata ca un fund de bebelus.

Ah si  nu mai ies din casa fara crema de zi Hydratation anti-brillance Mat-Chrono. E usoara ca un fulg si ma face sa ma simt la fel, mai ales ca imi acopera toate zonele grase de pe fata.

Are efect si se vede. Altfel nu m-ar fi intrebat Sana daca I had sex.  Fatza de dupa sex se obtine si fara actul in sine, e nevoie doar de niste crema intinsa pe fata. Crema de la Lierac.

Reclame

2 Responses to “Phyto si Lierac am testat si-mi sunt pe plac”

  1. StirideBine Says:

    Si eu le-am testat si sunt super incantata de produse, dar de crema de fata sunt indragostita si nu ma despart nici o clipa de ea.


  2. […] This post was mentioned on Twitter by Adina Necula, andreea. andreea said: ce mai testez zilele astea Phyto si Lierac http://ow.ly/2YTbg […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: