Paranormal activity 2

Octombrie 22, 2010


Paranormal activity 2 ?! OMG! Nu pot sa cred ca prostia asta de film chiar are o continuare.

Cine a catalogat filmul asta ” horror care a adus spaima in cinematografe si care a creat mituri de genul „lesini daca te uiti la asa ceva”, clar nu l-a vazut. Nominalizez aici cronica Metropotam, care ma dezamageste tot mai mult de la  o vreme.

Era cat pe ce sa lesin dar nu de groaza pe care mi-o strecura in oase ci de plictiseala care ma pleostea pe scaun cinematografului.

Pe scurt un cuplu se trezeste cu zgomote ciudate si miscari de mobila prin casa. El face pe smecherul si pune o camera de filmat noaptea ca sa surprinda forta malefica si sa se ia cu ea la tranta. Nu reuseste din cauza ca prietena lui posedata il cam killareste.

Filmul are o singura scena buna si anume cea de la final.

Sa sper ca Paranormal Activity 2 are macar 2 faze strong ? Cei care l-au vazut spun ca e de 10 ori mai terifiant decat primul. Acum, nici n-ar fi fost extrem de dificil:)

 

Anunțuri

One Response to “Paranormal activity 2”

  1. nexus Says:

    Filmele de groaza de duzina (cele din categorii „dubioase”, dar si unele despre care s-a mai auzit cum ar fi cele cu Jason, Elm Street, Chucky) sunt la fel de „ingrozitoare” prin „suprizele” din scenariu ca si filmele p…entru adulti – cenzur ca poate citesc si copii :)).
    Daca sunt mai multi – sigur se despart, daca sunt un cuplu – sigur se dezbraca si apare criminalul, daca e strivit criminalul de un container de o tona – sigur mai misca o mina la finalul filmului etc etc.
    De ce te mai chinui sa vezi daca tot e din categoria „obisnuita”?
    Ori astepti unul care se pricepe la ce face (desi nu se naste cate un Hitchcock pe deceniu…), ori cauti si tu macar rezumatul povestii sa para deosebit ca sa iti dea sperante… ca numai cu sperantele ramai. :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: