Am dat in mintea copiilor

Octombrie 12, 2010


 

De ceva timp incoace imi dedic timpul liber noii  mele pasiuni care m-a ajutat sa dau in mintea copiilor.  Si nici nu mi-am dat seama, asa repede m-a prins:)

Invartosesc cartoane colorate, le tai si le lipesc ca sa fac lucruri minunate pentru copii. M-am apucat asa, intr-o doara si am zis sa fac si-un blog ca alternativa la oferta de  desene animate tampe si violente de pe tv.

De ce fac asta ? Pentru ca mi s-a parut un lucru misto si pentru ca daca as avea un copil mi-as dori sa fac lucruri cu el si in casa. Pentru moment am pornit proiectul cu LipiciLaPici pentru mine si impodobirea propriilor pereti.

Pentru ca o fac din pasiune, nu conteaza ca e 11 noaptea si eu caut desene sau pun ultimele poze cu masca de arici facuta din frunzele adunate de pe jos. Nu conteaza ca am venit dupa job si mai am si altceva de facut sau ca imi pica ochii de oboseala.

Cand faci lucruri din pasiune, nu simti ca faci mari eforturi. Si sa stiti ca merita!

Cum luna asta e Halloween pregatesc lipeli tematice. Prima va fi prezentata in premiera pe Hotcity. Miercuri am filmez tutorialul asa ca, stay tuned !

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: