Not another mediatic funeral

Octombrie 5, 2010


Pregatiti cameramanii, puneti-le cate un prosop la camera, sa se integreze mai bine in peisaj.

Luati reporterii, fardati-i discret, imbracati-i in strai cernit si aruncati-i in multimea care jeleste fara sa stie pe cine. Asezati in fundal bocitoare care se perinda pe la cosciug,  doar ca sa-si mai exerseze putin vocalizele, un fel de prezentare a serviciilor pe care le pot oferi doritorilor.

Bagati reporterii in direct si tineti-i acolo ca sa ia sincroane cu familia, sa puna intrebari racaitoare din dorinta de senzational. Ma intreb cum de nu s-a gandit marketingul sa bage inmormantarile in direct in grila de programe, sa le gasim in Tv Satelit.

In lumina reflectoarelor sta acum defuncta mama a lui Basescu. Rugati oamenii de la pompe funebre sa ii puna machiaj rezistent, sa nu cumva sa se topeasca in lumina reflectoarelor. Ca sa va iasa bine directul. Mai luati si niste cadre largi cu oameni politici ipocriti care vin sa pay their respects.

Doar aveti experienta de la ultimele inmormantari. In marea alergatura dupa senzational o sa va specializati reporterii pe funeral style, sa ii puneti sa aiba in repertoriu clisee penibile de gen „s-a inaltat la ceruri”, „a pasit in imparatia cerurilor” si „a parasit lumea fara sa mai apuce sa aiba o lumanare la capatai.”

Sa nu uitati inserturile cu flacarile lumanarilor infipte langa zidul casei mortului. Si nici muzica lugubra. Nu empatizeaza privitorul altfel.

Nu sunt pro presedinte, nici pe departe. Dar tare mi-as dori sa isi activeze torentul de vulgaritati. Pentru ca, sincer, o meritati!

Reclame

One Response to “Not another mediatic funeral”

  1. nexus Says:

    Vai, dar le jignesti deontologia! :))
    NU stiu prea multi dintre ei ce e aia, dar daca le-o jignesti CLAR era ceva de rau… :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: