Nu suntem grobieni cand trebuie

Octombrie 4, 2010


Credeam ca doar romanii se preteaza la taranisme. Credeam ca doar ei pot sta  la coada la autografele date de Herta Muller si il pot huidui fara jena pe Plesu. Si asta pentru ca omul spusese un adevar deranjant de evident.

Afirmatia cu tenta de gluma

” multi dintre dumneavoastra stau la rand ca sa se laude mai apoi cu un autograf de la Herta Muller, desi nu ati citit-o. Altii au vazut pur si simplu o coada si, din instinct, s-au asezat.”

a starnit vuiet in Humanitas-ul de pe  Calea Victoriei. Plesu si-a vazut frigiderul umplut instantaneu, iar Herta Muller a zis trei cuvinte si s-a pus pe semnat.

Eh, nu doar la noi e asa, se pare. Nu e o constatare plina de bucurie, dar imi spune Sana ca si strainezii mai calca in strachini. Ultimul exemplu -Abba Generation cand cantaciosii au strigat plini de verva : „are you having fuuun? are you having fuuun ? come on you, up there on the cheap places, are you having fuuuun?”.

Am auzit insa ca nu au plecat cu capetele sparte. Pacat ca nu suntem grobieni cand trebuie.

Reclame

5 Responses to “Nu suntem grobieni cand trebuie”

 1. nexus Says:

  Cate frigidere a avut si Brucan pline, iar la final tot el a ras mai cu pofta – suntem in cacatul care ni l-a prezis. :))
  „multi, dar prosti”

 2. pietricel Says:

  hahha:) la naiba, asa e!

 3. cristina Says:

  „one more time for the cheap seats in the back” nu este o jignire. este o expresie foarte uzuala in entertainmet si foarte prietenoasa chiar. look it up.

  e ca si cand ai zice ca „it’s raining with cats and dogs” inseamna o incalcare a drepturilor animalelor. 😛

 4. pietricel Says:

  prietena mea cuperotica:) mie asa mi s-a plans Sana. Acum ca spui tu ca e o expresie uzuala, it makes sense. dar altfel stii ca suferim de complexe de inferioritate, asa ca neam:P

 5. Ionut Says:

  Si John Lennon a folosit expresia prin 63, dar propozitia lui a sunat altfel (si il citez): „The people in the cheaper seats clap your hands. And the rest of you, if you’d just rattle your jewelry”.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: