Park(ing) Day sau cum creste iarba in parcare

septembrie 15, 2010


Mi-e dor sa-mi cufund talpile in mii de firicele de iarba. Sa-mi scufund privirea in verde si sa simt cum ma galida placut olfactiv mirosul de iarba proaspata de tara.

Asta-mi lipseste cel mai mult in Bucuresti. Vreau sa creasca iarba din beton la o invartire de inel pe deget de Rumburack autohton. Vreau sa stau la soare in parcare si vineri chiar o voi face.

Ma mandresc de obicei cu locul meu de munca, dar acum plesnesc de mandrie ca a avut magnifica idee de a alinia Bucurestiul la suita de evenimente mondiale reunite sub numele de Park(ing) Day.

Vineri avem liber la iarba. Luati-va ochelarii si pregatiti-va sa va reclamati dreptul la natura. Voi fi acolo. Desculta pe betonul acoperit de gazon proaspat,  intins cat ii e iarba de lunga prin 5 parcari din Bucuresti. Care sunt ele aflati aici.

Hai la picnic. Unde ? In rond la Universitate ar fi o idee:)  MaiMultVerde, Romania Libera, Port.ro si RFI si-au dat mana pentru o cauza buna.

Parcheza-te in locul masinii si da-te pe iarba (a se observa substratul:P). Cum porti pantalonii, murdari de praf sau inverziti de iarba ?

4 Responses to “Park(ing) Day sau cum creste iarba in parcare”

  1. kolo Says:

    si asta e dragut. cam „verde” pentru gustul meu dar de la fani ai lui bucurenci ce sa te astepti? insa, da, talpi in iarba, bucuresti

  2. turistclujan Says:

    ei, multi viseaza iarba verde de acasa…


  3. […] ascuns printre ruine in apropierea Casei Poporului si i-as plimba prin Gradina Icoanei si in gradina interioara de la  Scoala Centrala – alta cladire […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: