Fuck politics !

septembrie 7, 2010


Pentru ca e 7:32 si mi se lipesc genele una de alta, fir cu fir. Pentru ca sa ma tarasc dardaind in fiecare dimineata  de la poarta B Romexpo pana in buza cutiei rosii. Pentru ca de fapt nu conteaza sa fii cel mai bun, ci sa rezonezi cu tine.

Din cauza ca politica voastra imi provoaca repulsie si fac alergie cand vad cum va agitati cu ochii scosi ca a mai declarat cine stie ce politician de carton o chestie pe care o va uita cand se loveste de alte interese. Din cauza ca unii ling unde au scuipat dupa alegeri si refac aliante care nu mai tin in ochii publicului. Din cauza ca nu te intereseaza ca in Ungaria Jobbik ar arunca toti tiganii dupa un gard si i-ar tine acolo, dupa capul lui. Pentru ca nu ne atinge cu nimic faptul ca niste oameni sunt prinsi intr-o mina in Chile, de o luna si supravietuiesc.

Din cauza asta mi se rupe.  Vreau sa plec, sa-mi fac alta viata, sa gasesc oameni care au iesit din cercul asta care sugruma libertatea de gandire. Think Big, people ! Cu ce va incalzeste ca stiti exact ce a dat pe gura nu stiu ce politician ? Evolutia nu vine doar din observare atenta ci din analiza si dezvoltare personala. Puneti mana pe o carte,  urmariti un film.  Sunt ultima generatie aducatoare de sperante daca va uitati la rata de promovabilitate la Bac anul asta. Cred ca it’s up to us sa iesim din tiparul de indobitocire sociala.

Aveti vreun hobby care sa va scoata din cotidianul „casa-birou” ? Fuck politics, eu vreau sa fac ceva cu viata asta asa ca

Reclame

3 Responses to “Fuck politics !”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: