Just in time

August 28, 2010


sunt momente in care prea devreme e de fapt exact la timp. Cand navalesti ca o gura de aer proaspat intr-o viata acoperita cu o pilota groasa de liniste si obisnuinta. cand zilele tale se deruleaza cu viteza aceluiasi generic de film, filmul vietii tale, un seinfeld pe pelicula ingalbenita.

sunt momente in care viata ta,  un tors de pisica tavalita pe pervaz in asteptarea cinei, e bulversata de pala de vant care a gadilat carligele de pe sfoara din gradina facandu-le sa se agite zgomotos.

In momente ca astea pun in loop melodia asta in casti si ma intreb cine iese sifonat din jocul asta de-a soarecele si pisica.

Acum stiu raspunsul. Am castigat noi cu pretul unui sacrificiu tert. Nu mai conteaza cine a stat mai mult cu ochii-n tavan de dor, cine a prins zorile in cautarea unei solutii sau cine si-a innabusit durerile printre cearceafurile albe.

Erau momente in care tot universul de care aveam nevoie era cuprins sub o patura maro. Acolo faceam planuri de fuga, acolo ne pierdeam ore intregi sub patura cu puteri de pelerina invizibila. Nu stiu unde e acum, probabil zace aruncata pe un raft in asteptarea unei alte zile in care o sa vrem sa ne salveze.

Ceasul agatat intr-un cui pe peretele verde s-a oprit de cand ai venit. Isi tremura fara vlaga secundarul dar nu mai reuseste sa treaca mai departe. Suntem in momentul asta perfect, fara trecut, fara viitor. You were here just in time.

Reclame

2 Responses to “Just in time”

  1. Anda Says:

    Ai scris minunat.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: