Cafe Vernescu dupa 4 ani

August 19, 2010


Prima oara am ajuns la Vernescu in anii de ucenicie in radio. Conferinta de lansare a ceva, estompat de impresionantul decor al monumentului istoric.

Ce m-a frapat atunci nu a fost atat decorul cat atitudinea unor ziaristi care desertau de zor platourile cu fructe in sacosele special aduse de acasa.

Patru ani mai tarziu, mai exact fix miercuri Hotcity si Alina Constantinescu m-au invitat la un ceai in decorul fantastic si am redescoperit monumentul istoric in compania unui ghid.

Cu ocazia asta am aflat si ce determina afluxul de turisti asiatici in Bucuresti.  Parea ca toate rudele lui Chinezu se adunasera la mesele din cazino, cotropind pana si slot machines. Acolo de fapt instaurase monopolul o batranica ce probabil isi cheltuia pensia.

Anyway, m-am simtit bine in compania Malditei, a Roxanei, Ninei si Ancai. In plus pare-se ca am noroc la ruleta pentru ca numarul ales de mine a iesit castigator si m-am ales cu o cana cu pisici de la Wagner. Meow !

Reclame

6 Responses to “Cafe Vernescu dupa 4 ani”

 1. alinacst Says:

  Felicitari, sa te bucuri de cana! Si mai ales de pisici 🙂

 2. Shopaholica Says:

  Atmosfera in Casa Vernescu refacuta e superba.
  Asa cum ai remarcat, clientii sunt oameni care sunt dispusi sa piarda bani. Chiar si batranici, daca sunt cumpatate 🙂

 3. pietricel Says:

  @Shopaholica : daaa, batranica pe care am vazut-o era perseverenta. Imi da sperante faptul ca unii mai au pensie pentru jucat la casino. Viitorul suna bine:)


 4. […] Magasine, Alex Ciucă, Laurenţiu Buică, Elena Cîrîc, Nina Costea, Toma Nicolau, Auraş Mihai, Andreea Pietroşel, Daniela Petrescu, Andreea Ionescu, Cenuşa de Trandafir, Sabina […]

 5. alinacst Says:

  Nu toti clientii de cazino joaca sume importante. Dar ca sa simti cu adevarat gustul jocului trebuie sa joci pe mize consistente…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: