In caz ca va dau banii afara din casa

Iunie 3, 2010


Pe modelul „chelului tichie de margaritar ii lipseste” aveti acum ocazia unica de a va imbogati palmaresul de obiecte cu care incercati sa luati ochii invidiosilor.  Noua fita nu e un simplu Ipad, cum au toti sarantocii care isi permit sa dea 700 de dolari pe el. Neaaah, e tot un Ipad dar mult mai smecheros de 440 de mii de dolari, „decat”.

Acum sincer vorbind chiar e o ocazie 😛 Cu carcasa din platina si diamante se asorteaza perfect la dihania de 4*4 pe care o parcati falosi in mijlocul strazii ca sa o admire „oamenii de rand”.

In tara in care pe timp de criza vanzarile de masini scumpe merg la fel de bine ca cele la paine, ma astept sa vad Ipad-u’ platinat pe la diversi care il folosesc sa joace solitaire sau sa stea pe Facebook. Aveti grija insa, ca se zgarie usor si nu o sa va mai vina sa epatati cu o bucata de platina scorojita.

Anunțuri

One Response to “In caz ca va dau banii afara din casa”

  1. nexus Says:

    Sa fiu rautacios (ca de obicei) si sa spun ca doar exacerbeaza un anumit „segment” de piata al Apple – omul care ia ca sa vada lumea ca e „cul”, ca oricum nu se pricepe sa il foloseasca.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: