Season finale is the shit!

mai 30, 2010


Lately season finale a devenit mai tare decat toate episoadele de la inceput de sezon si pana acum. Producatorii s-au desteptat si asta s-a intamplat si in Grey’s Anatomy si in Lost.

La ambele am bocit. Am empatizat la maxim cu personajele pana am izbucnit in lacrimi. O sa spuneti ca it’s a girl thing and maybe you’re right. But I don’t care.

Incep sa devin fan de season finale. Imi plac atat de mult incat as prefera sa existe 2 -3 episoade cu rezumatul intregului sezon ca sa trec pe urma direct la season finale.

Stiu insa ca as strica tot farmecul. Season finale este modul in care multumesc producatorii fanilor care au trecut cu vedere scene deloc inspirate, dialoguri inspide si intriga rasuflata. Cadooo si ce cadoooo as zice!

Recunosc si in season finale sunt unele scene trase de par. Cum ar fi Meredith Grey care pierde sarcina si cu abmegatie continua sa il bandajeze pe Owen in timp ce ii siroieste sangele pe craci. Bleah! But in the end Callie ramane cu Arizona si all is good.

Reclame

One Response to “Season finale is the shit!”

  1. nexus Says:

    Ai bocit la Lost??? De ciuda pentru anii din viata irositi asteptand finalul sper. :))
    Pentru final „apoteotic” care sa exemplifice (la perfectie…) ideea de „deus ex machina” vezi si Battlestar Galactica. O sa ai din nou ocazia sa versi lacrimi de oftica vazand ce final de tot… toata jena au „scremut” scenaristii.
    Mereu o vor da ca e o „abordare filozofica” – doar nu vor spune ca habar nu mai aveau cum sa o dreaga la final dupa ce au stors tot ce s-a putut si au mai luat-o si pe aratura.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: