Nu mai aruncati cu electricieni !

Mai 19, 2010


Electricienii – aceasta specie feroce care haituiesc prada pana in cele mai ascunse colturi.  Cu maini dibace si buzunarele salopetei umflate de prize din care ies tot felul de fire incalcite, urmaresc cu pupilele dilatate femei zdravene. Ii intriga  genul de house-wife, destul de ramolite cat sa nu poata fugi, dar destul de mobile cat sa se poata deplasa pana la supermarket.

Acolo, in desisul de ambalaje, dezonrientate de preturile cu 99 in coada si de muzica ritmata, cucuoanele cad prada electricianului feroce.  Folosind cunoscuta metoda liliac electricianul se catara pe schele prefacandu-se ca schimba un bec si isi asteapta prada ranjind.

Baba apare, se apleaca spre raftul de jos, atrasa de cea mai ieftina eugenie si contextul e creat. a cazut in plasa, se arunca pe ea. Fapt real

Femeie rănită de un electrician care schimba becuri, în timp ce făcea cumpărături într-un magazin

PITEŞTI (MEDIAFAX) – O femeie în vârstă de 58 de ani, din Piteşti, a fost rănită, marţi seară, într-un magazin din oraş, după ce, în timp ce făcea cumpărături, un electrician care înlocuia becurile s-a dezechilibrat şi a căzut peste ea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit dr Mihaela Barbu, de la Serviciul de Ambulanţă Argeş, ambii pacienţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, unde au primit îngrijiri medicale, dar nu au necesitat internarea.

„Femeia acuza dureri la nivelul lombar, dar este în stare generală bună, la fel şi bărbatul, nu sunt probleme deosebite”, a declarat dr Mihaela Barbu, de la Serviciul de Ambulanţă Argeş.

Din primele cercetări reiese că bărbatul, angajat al supermarket-ului din Piteşti înlocuia becurile, iar femeia, asistentă medicală în Piteşti, era împreună cu soţul ei în apropierea electricianului la raionul de cosmetice, moment în care acesta s-a dezechilibrat şi a căzut peste ea.

Conducerea unităţii comerciale a început o anchetă internă pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc incidentul. La ora actuală, bărbatul şi femeia au părăsit Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: