A saptea incercare

Mai 15, 2010


mare concurs, mare. Vrei un notebook, un IPod Nano sau o rama foto digitala ? Sunt la un text distanta. Arunca un ochi

Sunt 7 virtuti si 7 pacate de moarte, 7 minuni antice si sapte note muzicale. Multe culturi vad in 7 simbolul perfectiunii si al unitatii.

Altii cred ca reprezinta numarul androgenului ermetic si al omului perfect. Tot 7 sunt culorile curcubeului, asa ca poate de data asta, sub patronatul cifrei magice lucrurile vor iesi mai bine in a saptea editie GayFest.

Simplul fapt caAccept  a reusit sa aiba continuitate cu saptamana diversitatii  in societatea asta inchistata si traditionalista este un plus.

Am fost la 3 editii pana acum. Ca reporter am vazut de toate.  Am fost in coloana cand au zburat bucati din bordura la Unirii in timpul marsului diversitatii si am asistat la anti-marsul gay facut de cei de la Noua Dreapta impreuna cu ceva grupari ortodoxe care sperau sa salveze sufletele celor care au luat-o, in opinia lor pe cai gresite.

Marsurile anti-gay frizeaza penibilul. Malacii de la Noua Dreapta urla din toti ranunchii aceleasi texte „nu vrem sa fim un neam de poponari” in timp ce in spatele lor diafanii ortodocsi in straie albe din in plan in batista si fac matanii in mijlocul Caii Victoriei.

Si dintr-o data iti dai seama ca marsul lor este tot unul al diversitatii,desi se vrea unitar. Noua dreapta abia asteapta sa joace in pumni o persoana cu preferinte pentru acelasi sex, ailalti se roaga pentru sufletul ei si spera sa o aduca pe „calea cea dreapta”.

Prieteni, fiecare isi alege calea cea dreapta pentru el. Asa ca lasati-o mai moale, ca va agitati degeaba. And by the way, Dumnezeul vostru, un Dumnezeu al blandetii de altfel, este si Dumnezeul lor. V-a trecut asta prin creierele indoctrinate ?

Am o veste pentru voi. Oricat v-ati apara, oricat ati incerca sa depistati gena gay in persoanele care va inconjoara, nu veti reusi. Tu cu broboada pe cap si creierul afumat cu tamaie, uita-te bine cine isi face cruce langa tine. O apreciezi ca e „fata tanara si vine la Biserica” sau il admiri ca s-a trezit la 8 dimineata sa aprinda o lumanare, in loc sa mearga in club, dar poate foarte bine sa fi iesit din pat de langa iubitul lui.

Biserica te invata sa fii bun si din cate scrie in Biblie Creatorul si numai El are privilegiul de a pedepsi. Nu voi. Unde e toleranta pe care o propovaduiti ? Poate o aratati acum, sau poate nu, caci preferati mai degraba sa aveti ca vecini dealeri de droguri si proxeneti decat cupluri gay.

Textul asta ar lua locul unu, doi, trei si premiul special al juriului la concursul facut de cei de la Accept. Eu  sunt in juriu nu pot participa 😦 Asta inseamna insa mai multe sanse pentru voi. Mai aveti voi timp pana pe 17 mai sa postati pe blogul vostru un material despre cum si unde vedeti  diversitatea in Romania.

Aici gasiti regulamentul. Bafta!

Reclame

2 Responses to “A saptea incercare”

  1. nexus Says:

    Curcubeul nu are sapte culori – are un spectru (chiulul de la orele de fizica din a XII-a – optica).
    In traducere tehnica: „Windows default mode” („16 culori cunosc pe lume…”) vs. 16,7 milioane de culori.
    In traducere filozofica: o diversitate si mai mare…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: