Mare-i ghinionul neinspiratului

aprilie 20, 2010


Un sibian a ajuns la spital în stare gravă după ce a băut antigel si nici nu s-a oprit la prima inghititura:)) Demonstratia mai jos :


SIBIU (MEDIAFAX) – Un bărbat din localitatea Fofeldea, judeţul Sibiu, a ajuns la spital, luni seară, în stare gravă, după ce a bătut aproximativ două sute de mililitri de antigel, confundând sticla în care se afla acesta cu sticla de ţuică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, bărbatul a ajuns la Unitatea Primiti Urgenţe şi avea o intoxicaţie acută cu antigel.

„Se pare că pacientul a consumat accidental aproximativ două sute de mililitri de antigel. Acesta a primit îngrijiri medicale şi a necesitat dializă de urgenţă pentru ca starea sa să se stabilizeze”, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Raluca Puşcă.

Potrivit acesteia, în prezent starea pacientului este bună, dar va mai rămâne sub supraveghere medicală şi tratament de specialitate în cadrul Compartimentului Nefrologie -ATI.

Bărbatul le-a spus medicilor că a confundat sticla de antigel cu cea de ţuică, ambele fiind într-un dulap din bucătărie.

Si inca una :

Tunelul prin care au evadat nişte deţinuţi avea capătul într-un hotel. Cum numai in Mexic se putea intampla.


CIUDAT DE MEXICO (MEDIAFAX) – Opt deţinuţi au evadat, luni, dintr-o închisoare din apropierea Mexicului printr-un tunel care avea capătul într-un hotel în renovare, au anunţat autorităţile locale citate de AFP.

„Opt deţinuţi au evadat în zori, printr-un tunel care conducea la un hotel din apropiere, care este în renovare”, precizează Agenţia de Securitate a statului Mexic, într-un comunicat.

Reprezentanţii instituţiei nu exclud ca prizonierii să fi beneficiat de ajutor din exterior pentru a săpa tunel, având în vedere molozul descoperit în hotel.

Evadaţii, condamnaţi pentru delicte de la furt la omucidere, sunt consideraţi destul de periculoşi, potrivit autorităţilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: