Ce ai face daca te-ai trezi cu Putin la tejghea?

Aprilie 19, 2010


De fapt prima intrebare este daca doar mie mi se pare ca suna aiurea titlul asta :

„Vladimir Putin a efectuat o vizită-surpriză la o farmacie, pentru a verifica preţul medicamentelor”.

In asteptarea raspunsului, imi imaginez cu o placere sadica ce fata a facut farmacistul cand s-a trezit luat la intrebari de tatuc.

Contextul il gasiti mai jos.

MURMANSK, RUSIA (MEDIAFAX) – Premierul rus, Vladimir Putin, a efectuat sâmbătă o vizită-surpriză la o farmacie, în timpul unei deplasări în oraşul Murmansk, unde a verificat o listă cu medicamente vitale şi preţul maxim pentru acestea, relatează agenţia Itar-Tass, în pagina online.

Putin i-a cerut şoferului său să oprească în drum la cea mai apropiată farmacie, după ce a vizitat o fabrică de procesare a peştelui. El i-a cerut farmacistului să-i arate o listă cu medicamentele vitale şi preţul maxim al acestora.

„Clienţii dumneavoastră se plâng? Respectaţi prevederile iniţiativei privind medicamentele vitale?”, l-a întrebat premierul pe farmacist.

Premierul rus i-a cerut farmacistului, care a precizat nu are astfel de vizitatori în fiecare zi, să găsească un medicament pe listă. Medicamentul figura pe listă la preţul de 267 de ruble (circa şapte euro). În acea farmacie, medicamentul era vândut la 212 ruble (circa 5 euro).

Putin i-a întrebat pe clienţii farmaciei ce cred despre preţurile medicamentelor. „La farmaciile municipale din oraş sunt chiar mai ieftine”, a spus unul dintre clienţi.

„Am verificat doar lista de medicamente vitale şi preţurile din această farmacie sunt mai mici decât cele de pe listă. Este bine că se vând şi mai ieftin”, a spus premierul rus, aflat într-o farmacie din reţeaua „36,6”, care a primit asistenţă financiară din partea Guvernului.

Reclame

One Response to “Ce ai face daca te-ai trezi cu Putin la tejghea?”

  1. nexus Says:

    Ce bafta sa aiba preturile SUB nivelul recomandat… Nu vreau sa ma gandesc la ce ar fi patit sa fii fost PESTE… Nimeni nu il mai vedea pe farmacist pe urma…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: