Decrepizenia vs the new comer-Live text de la master

Februarie 22, 2010


Cu miscari haotice se agita in fata tablei albe din spatele lui. Vorbeste in fata unui grup compact care oscileaza  intre puseuri de ras cu lacrimi si pumni muscati la socul cauzat de aflarea locului in care se duc cei 26 de milioane platiti pe master.

Profesorul se clatina intr-un confort asemanator cu cel pe care si-l induc copiii strazii. Isi verifica fermoarul din cand in cand. Si vorbeste fara intrerupere de o ora. Nu are punct, virgula,semnul intrebarii,nimic.

Langa el un tanar misterios. Nimeni n-a inteles care-i e rolul pana cand s-a umplut tabla. El este purtatorul buretelui, singurul care se bucura de privilegiul de a sterge scrisul, la fel extraterestru ca cei doi din fata noastra. Am nimerit la Muppets Show.

Nu conteaza tema, nici idea. Oricum a fost uitata inainte de a fi expusa. Pe principiul pe ce platim 26 de milioane pe an – ca sa ascultam un peltic cu accent ceusist. Am serioase dubii, ma tem ca el mi-a cerut prietenia pe Facebook sub identitatea Nicu Ceausescu.

Cititi repede, fara punctuatie, alfel nu are nici un farmec :

“lumina inimii, curajul e lumina sufletului, echitatea e vocea sufletului. Confucius a fost un aristocrat, sau mai bine zis un umil functionar. Gandirea chineza s-a imbogatit de la el cu cele 9 principii ale artei guvernarii – acum le recita cu o figura Ciorbesciana si o cravata prea roz ca sa fie straight.

Revenind “ Dao –retragerea din lume, accentul pus pe interioritate pe baza de anamneza.”. Ma astept sa isi piarda suflul in curand. E mai mult o speranta.

Intre timp s-a ajuns la Scoala lui Mo-zi,citit Motz.

“M-am tot gandit o fi fost vreun navigator ratacit. Argatul nu-si face treaba cu placere. Statul are rol de arbitru. Ssssstatul este etalon, punctul de convergenta care asigura dinamica sociala.Mo-ti este primul social-democrat.” Eheheee ia sa-l intrebam pe Ponta, oare stie?

Anunțuri

4 Responses to “Decrepizenia vs the new comer-Live text de la master”

 1. nexus Says:

  Asta e ca si cersitul – e vina celor care le dau bani. :))

 2. Zazuza Says:

  groaznic! e ceva putred la programele astea de master! mai deunazi scuipam si eu cu venin ceva impotriva masterului urmat de mine…

  • pietricel Says:

   e horror! uneori ajung sa ma gandesc ca as prefera sa imi bage cineva aschii sub unghii in loc sa asist 2 ore la recitari din „inteleptii satului”.:)
   La ce master esti ?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: