Deci se poate !

Februarie 12, 2010


O noua biserica, alte galeti de bani aduse de enoriasi in speranta gasirii unui loc caldut pentru sufletul lor pacatos. Doua sute de milioane de euro se strang intr-o clipita la apelul popilor. Dai pentru liniste eterna, pentru o iertare de pacate, ca sa te vada babele si sa iti arunce trei „Doamne ajuta!”. Cu ce te fac toate astea sa te simti mai bine? Nu stii daca si unde vei ajunge dupa moarte. Poti doar sa speri ca banii si sacrificiul pe care l-ai facut pentru a-i strange, iti vor aduce o anumita stare de confort odata cu piatra pe care ai finantat-o pentru Catedrala Neamului.

Ei cer donatii de 200 de mii de euro doar pentru fundatia unui loc in care mergi cand ti-ai pierdut speranta. In care mergi sa te rogi pentru o viata mai buna. Daniel are nevoie de mai putin pentru operatia care i-ar salva viata. Fara ocolisuri, fara investititii cu efect pe termen lung si imediat. Omul asta are nevoie de noi si toti ii aratam ca se poate.

In doua saptamani s-au strans 60 de mii de euro. Totul din donatii. Cate 2,5 ,10 euro. Fiecare a dat si da cat poate. Suntem mult mai putini decat cei care prefera sa verse banii in conturile bisericii in speranta gloriei eterne. Ce nevoie aveti de ea daca nu sunteti aici s-o savurati ? Din prea-multul adunat pentru o Catedrala, care let’s face it, nu e decat o biserica in plus intre cele rasarite in Bucuresti, rupeti o parte! Cat de mica si trimiteti-o spre Daniel!

Mai are nevoie de 90 de mii de euro. Daca la inceput eram sceptica, suma stransa  in doua saptamani la initiativa zanelor mi-a schimbat optica. Se poate si inca cum !

Acum se poate si mai simplu. Cum spunea Diana, cea care a dat tonul mobilizarii, avem o victorie – numerele de telefon pentru donatie:

0 900 900 110 – pentru 10 euro
0 900 900 115 – pentru 5 euro.

Merita sacrificata o masa in oras pentru o viata de om, nu gasiti ?

In alta ordine de idei, pentru licitatia #draduta scot mascota Matinalului de la TVR. O cheama MiSiRupi. Licitatia incepe de la 200 de ron. Aratati-i lui Daniel ca NuViSiRupi !

Anunțuri

One Response to “Deci se poate !”

  1. ruxa Says:

    buna! hop si’o zana! 🙂
    multumim pentru postare, o sa te rog sa ne trimiti o fotografie a mascotei pe adresa binecunoscuta: zanarim@gmail.com xa sa putem posta la sectiunea licitatii!
    multumim! 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: