Babele Ninja

Februarie 3, 2010


Din ciclul fapt divers de ras cu toate gurile :

Timiş: Două bătrâne din Lugoj au bătut o femeie mascată care intrase în casă pentru a le jefui

TIMIŞOARA (MEDIAFAX) – Două femei de 79 de ani din Lugoj, surori gemene, au bătut o femeie mascată, care intrase în locuinţă pentru a fura, cele două bătrâne reuşind, prin loviturile aplicate, să o determine pe atacatoare – o educatoare la un centru de copii cu handicap – să fugă, aceasta fiind ulterior reţinută.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Marinela Apostolache, poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, de o femeie din Lugoj, de 79 de ani, că a intrat în casă o persoană mascată, care a agresat-o şi i-a cerut banii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Bătrâna a făcut gălăgie, iar dintr-o încăpere alăturată a sărit în ajutorul ei sora sa, tot de 79 de ani (cele două fiind gemene), iar femeia care a intrat fraudulos în imobil a fugit”, a spus Marinela Apostolache.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au spus că sora primei femei a venit imediat şi i-a sărit în spate persoanei mascate când a văzut că o strânge pe cealaltă bătrână de gât.

Femeile de 79 de ani au reuşit, prin loviturile aplicate, să alunge atacatorul, poliţiştii stabilind ulterior că este vorba despre o femeie de 42 de ani, care lucrează ca educatoare la Centrul pentru Copii cu Handicap din Lugoj, judeţul Timiş.

Agresoarea a fost identificată şi reţinută de poliţişti, procurorii urmând să decidă miercuri dacă vor propune arestarea preventivă a acesteia.

Reclame

2 Responses to “Babele Ninja”

  1. Nadia Says:

    Mi-aduce aminte de un desen animat (parca) cu o babuta foarte badass care batea Moartea ca la fasole ori de cate ori indraznea aia s-o viziteze. Astea sunt 2, pot s-o bata si mai bine.

    • pietricel Says:

      :)) eu imi imaginam ca sunt doua Muriel care s-au aruncat asupra educatoarei hotomane si au strivit cu fundurile lor mari. heheheeei


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: