Despagubiri Metrorex praf in ochi

Noiembrie 20, 2009


Dupa ce blocheaza 2 zile metroul si creaza haos in tot Bucurestiul ca sa isi mareasca salariile si asa mai mari decat ale celorlati bugetari, acum ne mai arunca si cu praf in ochi.

Sub deviza ” vesti bune vi s-a daramat casa si trebuie sa platiti si daune statului ca n-ati asigurat-o” Metrorex anunta despagubiri pentru calatorii nevoiti sa se inghesuie ca niste sardine in cutiile de autobuz ce au blocat centrul saptamana asta.

Dupa calcule minutioase au ajuns la concluzia ca suma pe care o merita fiecare calator le-a dat cu virgula. 0.8 lei pe zi – mai exact !

N-am terminat stiinte exacte, nu mai stiu sa scot de sub radical iar integralele nu imi sugereaza altceva decat niste serpisori desenati cu creta pe tabla. Dar cu toate astea stiu ca pentru un drum dus si altul intors scot din buzunar 2.5 lei. Pe zi. Ori 2 ajungem la 5 lei. Care 5 lei numarat pe degete, pe abac, pe boabe de fasole si paini tot e mult mai mult decat 1,6 lei.

Diferenta ramasa e de 3,4 lei adica inca 2 calatorii si trei sferturi pana la capatul tunelului dinspre Costin Georgian.

Daca nu ai card Activ si ai ramas pe abonament din ala vechi de carton care se scamoseaza in portofel, ia-ti adio. Nu meriti consideratia celor de la Metrorex si prin urmare nici macar cei 0,8 lei pe zi.

Cu alte cuvinte, stai jos – 2 ! Asta-i buna , dupa ce  ca te ajutam sa faci miscare pana la munca ca sa dai jos curu’ ala mare format scaun de birou mai vrei si bani ? Ia mai bine da-ne tu noua, ce-ar fi ?

Cred ca ar fi fost mai util sa prelungeasca abonamentele cu 2 zile decat sa arunce cu 16 mii de lei vechi in populatie. Speculeaza oricum faptul ca nu se va duce aproape nimeni sa solicite despagubirea. So it’s a win situation for them. Imi si imaginez cozi uriase la ghiseele Metrorex cu oameni furiosi care isi cer cei 16 mii de drept, inapoi. De fapt, ce-ar fi daca am face asta ? Oare cat i-ar costa ?

Urmeaza statia Aviatorilor cu peronul pe partea stanga.

Reclame

2 Responses to “Despagubiri Metrorex praf in ochi”

  1. Flori Says:

    Foarte misto scris! M-a uns la suflet!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: