Cine e prim-ministru ? Dar cui ii pasa ?

Noiembrie 19, 2009


Pentru ca nu aud altceva decat politica, pentru ca ma dezgusta din ce in ce mai tare am decis sa fac o schimbare radicala. Realitatea nu e cea pe care ne-o ofera altii ci cea pe care o percepem noi. Asa ca de ce sa nu ne-o facem pe placul nostru ? De ce sa traim cum dicteaza altii, unde e liberul arbitru ?

Nu ma incalzesc cu nimic discursurile politice in care oponentii arunca cu noroi, scursuri si muci unii in altii in fata camerelor, ca pe urma sa mearga la carciuma multumiti ca au mai facut un show de pomina. Enervarile partizane nu isi au rostul.

Cum nu-si au rostul nici atrocitatile rulate in prime time la televizor. Babe violate, parinti denaturati, crime pentru 10 lei. Viata e altfel si unii stiu sa se bucure de ea urmarindu-si pasiunile. Alegand sa se desprinda de realitatile astea care nu le aduc nimic bun. Cum e omul asta care nici nu stie cine e prim-ministru si recunoaste detasat ca nici nu ii pasa. Cu ce l-ar ajuta informatia asta sa bata mai tare in clape ? Cu nimic. Exact.

Tocmai asta m-a motivat sa fac un altfel de revista a presei. Politica si violurile sunt invitate sa iasa acum din scena.

  • Intotdeauna mi-am dorit un ziar personalizat in care sa citesc doar ce ma intereseaza nu sa dau pagina dupa pagina ca sa gasesc ceva cu adevarat interesant. Pentru asta a aparut Niiu.de. Pot profita numai berlinezii de el pentru moment. Oare ar merge si la noi ?
  • tragem ca magarii in mediul privat cu over-time and all for free. Asa suntem noi altruisti si fricosi in fata angajatorului aliat cu criza. Anul asta volumul de ore suplimentare platite a scazut cu 40 %.
  • putin jazz cantat de Sorin Romanescu. Pun pariu ca nu-l stiati, nici eu  – recunosc.
  • vorbim mai ieftin. Companiile de telefonie mobila lanseaza ofensiva de iarna.
Reclame

3 Responses to “Cine e prim-ministru ? Dar cui ii pasa ?”

  1. nexus Says:

    Imi zic oful doar de telefonie: „super oferte” valabile pentru abonatii noi ca pe aia vechi sa-i ia dracu’ SAU, cand expira contractul si multumita portabilitatii, sa ii ia alta companie.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: