Bored to death by a suicide discution

Noiembrie 11, 2009


Discutiile despre sinucideri, omucideri, genocid si toate celelelate -cideri care se incadreaza la capitolul atrocitati nu ma fac defel sa fug intr-un loc nisipos si sa-mi infig capul in nisip. Dimpotriva chiar, multi observa ca sunt poate prea deschisa la astfel de subiecte.

Asa se face ca auzind ca la seminarul cel plictisitor se anunta o discutie academica despre sinucidere, am decis sa imi fac aparitia. Big mistake ! Profesorul decrepit a reusit sa transforme un dialog care se anunta prolific intr-un monolog de 2 ore jumatate in care cuvintele pluteau greu pe aripile mirosului fetid de naftalina.

Dull ! Apar diverse tipuri de reactii cand aduci vorba de astfel de subiecte macabre. Unii stramba din nas a repulsie, altii fac ochii mari si cer mai multe detalii dar nimeni, niciodata nu ar ramane impasibil.

Asa ca chapeau bas pentru dom’ profesor care a reusit sa starneasca un val de cascaturi cu discursul sau despre sinucidere. Poate ar trebui sa tina un curs de motivare pentru depresivii care simt deja lama metalica lasand urme fine pe vene. Cu siguranta nu ar mai da curs pornirii daca ar sti ca se angajeaza intr-o actiune atat de lipsita de senzationalism.

Reclame

One Response to “Bored to death by a suicide discution”

  1. nexus Says:

    Se incadreaza in categoria „decat sa tot povesteasca… mai bine trecea la fapte”.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: