On-line-ul si latura lui oculta

octombrie 29, 2009


 

Tintuita acasa sub un munte de ghemotoace de servetele folosite, m-am preumblat pe net cu mai mult elan decat atunci cand sunt la birou si ma mai intrerup diverse breaking-news-uri.

Asa se face ca m-am lovit des (poate prea des ) de tot felul de initiative, sa le zicem asa, in on-line care fie te ajuta sa fii mai aproape de persoana decedata – vezi priveghi on-line – pana la sedinte de spiritism pe Twitter cu Michael Jackson si Shakespeare.

Imi imaginam impreuna cu lamaie si another cherry cum participa cineva la un priveghi on-line. Iti pui sacoul negru care acopera un tricou la fel de negru si pui web-cam-ul in asa fel incat sa nu ti se vada boxerii si papucii roz pufosi. Pe fundal pui ambianta de bocete si iti desenezi o lacrima in coltul ochiului.

ce ne facem insa cu decedatul ? Caci la un priveghi, fie el si on-line trebuie sa vezi persoana pe care o plangi ? Fixeaza cineva web-cam-ul la capul mortului sau mai da din cand in cand zoom catre fata celui plecat dintre noi ?

Penibil.

Cat priveste sedinta de spiritism, grabiti-va. Incepe vineri dimineata si cine stie cand mai aveti ocazia sa-l intrebati pe Shakespeare de ce atata zgomot pentru nimic. Sau pe MJ cu ce il incalzesc vanzarile, in crestere dupa moartea lui.

 

 

Reclame

One Response to “On-line-ul si latura lui oculta”

  1. nexus Says:

    Daca nu cauti si tu pe net materiale pornografice la fel ca 99% din popor… asta patesti! :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: