Dependenta de taxi costa mai putin

Octombrie 22, 2009


La mine a fost indusa profesional. Era singurul mijloc de transport intre conferinte si radio. Daca in perioada in care faceam teren mai fentam calatoriile cu taxiul apeland la colegii binevoitori care ma luau de suflet si ma aruncau in drum, la casa presei. Asta este avantajul, mai toate publicatiile au sedii in nordul orasului si invidiaza Mediafax-ul situat mot in mijlocul targului 🙂

De cand cu matinalul, taxi-ul s-a transformat dintr-o optiune in ceva indispensabil. Daca nu as merge cu big yellow taxi la radio, ora de trezire s-ar muta de la 5 jumate la 4 jumate si m-as bate cu aurolacii pe un loc in autobuz. Iesind, cel mai probabil, in pierdere.

Drumurile mele cu taxiul variaza intre 5 si 10 pe saptamana, ceea ce ce duce, dupa cum va inchipuiti la gauri in buget pentru calatoriile facute dupa-amiaza. Iata insa vestea care mi-a inseninat dimineata.

SCAD TARIFELE LA TAXI ! Sursele mele din interior imi spun ca saptamana viitoare trei din companiile mari isi vor sterge tariful de 1,65 lei/km si vor afisa un tarif mai prietenos, cu 0,4 lei mai mic.

Pelicanule fii atent, apare concurenta la orizont. Ma intreb acum daca taxi Pelicanul, cu care merg in timpul liber (1,19 lei/ km ) mai scade sau ramane constant. Cert e ca suprematia pe care o castigase in ultima luna pe strazi ii va fi de acum amenintata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: