Viata in suburbie

Septembrie 19, 2009


Nu e o poveste despre Popesti Leordeni, nici macar despre Glina – probabil ca noile cartiere rezidentiale ridicate in zona au impus existenta unor supermarketuri dotate cu de toate.

In periplul meu prin Titan-Tineretului-Brancoveanu-Piata Sudului am descoperit pe propria piele strategia de marketing a supermarketurilor de cartier. Toate se ghideaza dupa profilul cumparatorului din cartierul respectiv. Si in functie de asta baga marfa la rafturi.

Nu observi diferentele de oferta decat atunci cand te muti dintr-un cartier in altul. In supermarketul de peste drum nu gasesc niciodata nimic. Nu ma intereseaza cea mai ieftina vodca polar si nici sa cumpar hartie igienica la bucata cu 2,5 lei cand un pachet de zewa e putin peste 10 lei.

Nici muntii de vata cu valatucii ingramaditi la raft nu mi-i explic decat prin ranile care trebuie ingrijite dupa bataile from da hood. Sau prin faptul ca doamnele de aici nu au auzit de evolutia in materie de absorbante. Pe o raza de 1 km nu gasesti nici macar in farmacii OB-uri, wtf ?!? In rest e plin de vata, bleah!

Din oferta supermarketurilor din zona reiese profilul locuitorului  din Brancoveanu Piata Sudului. White trash, mid 40’s, with low perspectives.  Pe toti ceilalti in gasesti la cumparaturi in Carrefour.

Anunțuri

2 Responses to “Viata in suburbie”

  1. nexus Says:

    Bine ai venit „in za hood”. Poti studiu in Romania si alte segmente de piata si vei ajunge tot la aceeasi concluzia – mai ieftin… cat mai ieftin…
    „Amuzant” este cand vezi ca si cumparatorii sunt la fel de „ieftini” (uman vorbind).

  2. cip Says:

    interesant ar fi de stiut daca chiar se vinde acea vata . ca ok nu gasesti OBuri da poate iese d’un bussines cu vata


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: