Madonna – show perfect, public needucat

august 27, 2009


Cred ca a fost singurul concert din turneul care tine de un an jumatate cand Madonna nu s-a intors la bis. Si asta nu pentru ca nu ar fi vrut, ci pentru ca n-a chemat-o nimeni. Am ramas trista in mijlocul multimii care se ingramadea cu avant  spre iesire chiar in timpul ultimei melodii. Imbracata in tricoul meu pe care scria cu litere de-o schioapa „I’m like a virgin”, am ramas asteptand bis-ul, care nu mai venea si nu mai venea. Cine sa o mai strige pe Madonna daca cei mai multi erau deja departe cu gandul spre casa…s-au stins luminile, s-au scos cablurile – Game Over.

Abia acum mi-am dat seama cat de mult poate strica un public needucat un show ce se anunta a fi grandios. La Paris, Madonna s-a intors pe scena la un bis de trei melodii cantate in totalitate de public, in Romania s-a vazut nevoita sa trimita microfonul in public doar- doar o canta cineva.

Numai dupa ce am facut abstractie de ghiolbani care se intrebau zgomotos in spatele meu de ce langa M-ul asifat pe scena nu se alatura si „uieee, hah hah hah” si de praful care iti intra din belsug in toate orificiile la care exista acces direct, abia atunci m-am putut bucura de prezenta doamnei ex-Ritchie-currently fucking Jesus.

Ce prezenta, ce atitudine, ce conditie fizica, ce corp ! Superlativ prin definitie. De aici mirarea mea : de ce nu au aplaudat, de ce au reactionat ca neanderthalii in momentul sarutului cu dansatoarea sau cand si-a sprijinit chitara intre picioare, abordand simbolul falic cu zambetul pe buze? Concentrati in reactia la instinctele primare au pierdut restul, au pierdut tot. Oare stiti ca dupa momentul in memoriam MJ dansatorii au purtat spre sfarsitul concertului cate o manusa alba ? Oare stiti ca Vogue a avut alta linie melodica tocmai pentru a evita previzibilul ? Nuu, ati fost doar nemultumiti ca nu vedeti scena, ca nu canta melodiile pe care in creierasul vostru nu le puteti adapta la noul ritm.

Atat i-a trebuit sa vina cu mesajele anti-discriminare. Ati umplut parcul cu huiduielile voastre „auzi, romi ?!?!? auzi, gay ?!?Huuooo”.  V-ati comportat ca o galerie la un meci din grupa C.

Mie mi-a placut de ea si ma dezic de voi. Ramaneti cu piramida lui Maslow, nu va trebuie decat mancare,apa si sex – nu neaparat in ordinea asta- ca sa fiti fericiti.

Atitudini ca asta ma fac sa nu-mi mai doresc vreodata sa merg la concert in Romania. Voua cum v-a placut ?

Reclame

3 Responses to “Madonna – show perfect, public needucat”

 1. [idiot] Says:

  mi-a fost dintotdeauna simpatica, dar ar fi fost mult mai bine daca nu manca rahat fix in mijlocul concertului.

 2. nexus Says:

  Ar fi fost intr-adevar o idee buna sa se tina de ceea ce venise sa faca si sa nu deschida un subiect despre care stia doar ce i s-a spus si de care SIGUR nu s-a izbit direct…
  Oricum faptul ca si in ziua concertului mai erau bilete disponibile arata ca interesul local exista, dar nu la cotele dorite…

 3. Florin Says:

  Imi place stilul in care ai povestit, parca ma si vad acolo cu „neanderthalienii” in spate comentand.

  Am „prins” si inca o viziune, cum ca s-a facut foarte mult tam-tam pentru concertul Madonna, mai mult decat oriunde in lumea asta. Poate trebuia sa fie mai putin tam-tam si lumea venea cu alte asteptari.

  Adica daca s-a facut impresia unui „spectacol cool”, atunci cei care vor sa fie „cool” s-au dus. Si tu te-ai nimerit in fata unora dintre ei. 🙂

  Probabil adevarul e la mijloc,
  Florin


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: