s-a schimbat schimbarea

Iulie 3, 2009


Debbie Rowe, fosta soţie a lui Michael Jackson, confirmă că va cere custodia celor doi copii ai lor. Intr-un interviu acordat, postului NBC femeia povesteste cum s-a schimbat schimbarea, de unde pana acum sustinea sus si tare ca nu a cedat custodia in schimbul a 5 mil de oiroi si ca oricum nu sunt copiii biologici ai lui „Maica, unde pleci tu maica?”.

La nici o saptamana de la declaratii Debbie isi da brusc seama ca „Îi vreau pe copiii mei”. Mai mult Rowe s-a arătat dispusă să ceară şi custodia mezinului, pentru a nu-i separa pe copii.
Luni, mama lui Michael Jackson, Katherine, a primit din partea unui judecător custodia provizorie a celor trei copii ai starului american, fiind numită şi administrator provizoriu al averii acestuia.
Oare si-a dat seama ca are sanse sa stoarca mai multi bani prin procesul asta decat printr-o carte in care sa povesteasca exact cum se face ca michael a facut copii albi ? Minune genetica.

Reclame

One Response to “s-a schimbat schimbarea”

  1. nexus Says:

    Oricum dau bine la o proces in care ceri custodia afirmatii gen „nu ma intereseaza copii – eu am cateii mei” sau „da fapt nici ovulele nu erau ale mele”. Adica si psihologic, si biologic este mama lor. :))
    Bonus la pledoarie ar fi si „viteza fulgeratoare” in a-si cere „copii” inapoi. Cat a durat? Numai o saptamana??? E clar ca nu mai putea de dorul/binele lor…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: