Domnu’ politist, asl pls

Iunie 29, 2009


Politia romana ajunge inapoi in viitor. Ce ma bucur, ce ma bucur, ce ma bucur.

Nu o sa isi mai petreaca Pietricel 3 ore din viata la coada cand vrea sa isi faca mutatie, sau cand in disperare de cauza  o sa isi doreasca permis de port arma, cu ardoare:D

Nici nu mai trebuie sa ascult cum isi plimba o baba placa in gura cand sun pentru o informatie. Si nici nu va mai trebui sa astept sa isi gaseasca fugareasca un politist neuronul prin haul din capul sau.

Pentru ca acum, ta-naaaaaa politia comunica de azi pe messenger. Numele de cod, Id cum ii zice la astia pe mess e lung si greoi- „dgpmb01” .

Doua saptamani o sa functioneze doar cate 2 ore pe zi, dar pe urma va avea regim non-stop, promite purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Surprizele nu se termina aici. Pe langa messenger, o sa apara si o sectie virtuala de politie, cu politisti la fel de virtuali.

totul pentru a inlesni comunicarea zic ei. si au dreptate. cine nu ar prefera sa vorbeasca mai degraba cu un politist virtual decat cu unul care n-are mesaje programate, si accese de autoritate venite dintr-o frustrare congenitala. Doooh !

Preferati sa vorbiti cu un politist virtual sau sa monologati cu unul in carne si oase ?

Reclame

One Response to “Domnu’ politist, asl pls”

  1. nexus Says:

    Daca raspunsurile „organului virtual” au fost cat de cat analizate si corectate (gramatical…), as putea sa ma lipsesc de contactul uman. Oricum, nu e ca si cum „organul in care si oase” ofera vreodata informatii utile…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: