Facem si noi ceva sau stam cu mana-n san ?

Iunie 22, 2009


Să o ajutăm pe Alina Gache

Din pacate va scriu cu o veste proasta si pentru a va cere ajutorul. Colega noastra Alina Gache, Asistent BRAT de mai mult de 3 ani, a primit confirmarea ferma a unui diagnostic de cancer la ficat.

Unica sansa de a face fata cat mai mult timp acestei boli este o operatie. Din pacate in Romania nici un doctor nu a diagnosticat ca operabila tumoarea ei, operatia fiind una complicata datorita modului particular in care ii este afectat ficatul. Cea mai acceptabila solutie pe care a gasit-o Alina, dpdv al costurilor, este o clinica din Viena care opereaza astfel de cazuri, cu rezultate bune. Costul operatiei este de aproximativ 40.000 EURO si ea trebuie efectuata repede, tumorile extinzandu-se rapid. Cei de la clinica i-au promis ca in aprox. 2 saptamani vor avea un loc disponibil.

Alina nu are cum sa faca fata dpdv financiar acestei operatii intr-un termen scurt, acest “eveniment” bineinteles ca nu a fost programat in “bugetul familiei”. Intentioneaza sa faca un credit pentru a acoperi acest cost, dar din pacate nicio banca nu ii poate oferi acesti bani intr-un termen de 2 saptamani.

Va rog, in masura in care considerati ca puteti sa o ajutati cu ceva, sa ma anuntati pe mine, sa o contactati personal (alina raspunde la mail gacheDOTalinaATgmailDOTcom si la telefonul mobil 0729 86 80 98) sau sa utilizati direct numarul de cont al Alinei (il gasiti mai jos). Ajutorul poate consta intr-o suma de bani, intr-un imprumut pe termen de 1 -2 luni, sau ce considerati dumneavoastra ca poate fi util intr-o astfel de situatie.

Imi pare rau ca va rapesc din timp cu acest subiect. Nu stiu cum sa o ajut mai mult decat prin ce pot face in nume personal si cerandu-va dumneavastra ajutorul, colegi cu noi la BRAT.

Va multumesc mult si imi cer scuze daca am gresit prin acest mesaj.

Arina

PS: Alina este casatorita si are un copil de aproape 5 ani.
GACHE ALINA DANIELA
BRD – Suc. Marie Curie
CONT RON
RO26 BRDE 441S V618 9773 4410
CONT EUR
RO95 BRDE 441S V618 9829 4410

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: