Dacia sparge gura targului

iunie 17, 2009


Incadrat de cordoanele purpurii  care ii delimiteaza spatiul Sandero Stepway isi deschide portierele lucioase, afisandu-se grandios de la inaltimea la care il ridica rotile lui de SUV – si ele la fel de lustruite. Pe mine,  in calitate de profana in ale masinilor ma impresioneaza pentru ca it’s uuuuu shyniiiiii.

Imaginea de nou rege al sosetelor soselelor (in care gropile se latesc ca intr-un svaiter variind de la dimensiuni de nasturasi la cratere ) pe care incearca sa mi-o creeze Dacia Renault ar fi putut ramane neprihanita in mintea mea daca nu s-ar fi strecurat in discursul lor o comparatie. ” Sandero Stepway poate concura cu succes modelele Citroen si VW polo„.

What ???!!!  imi zbiara piticul din cap in timp ce cuvantul ma smulge brusc din feeria creata de stralucirea data de lumina artificiala in care se scalda Stepway. I mean care sunt sansele ca singurul crossover din istoria marcii sa sparga in asa hal gura targului ?

Ca sa ma lamuresc ma duc cu gandurile mele de blonda in devenire la oamenii de la Top Gear sa ma lamureasca. Pentru ca ei sunt omniscienti cand vine vorba de marele parc auto mondial ii intreb direct. „Fratilor, Stepway = Citroen si Polo ?” . Raspunsul ma faca sa constientizez ca ma aflu efectele crizei : ” Pai daca e mai eftina si rezista la gropile din Romania, pe timp de criza cam da”.

Asa ca la Stepway inainte, la Polo inapoi.Din cauza de bani, maica.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: