De ce sa n-o vrei pe Moni ?

iunie 13, 2009


Iti zambeste de pe afisul de la Universitate in toata grandoarea ei. Zvelta ca o gazela, cu parul ca pana corbului rasfirat cu grija si ochi de caprioara prin care i se intrevede ceafa, Moni isi ia in serios rolul de PR, purtator de cuvant cititor de text al lui Nati Meir.

Nati- acest autoproclamat Obama al Romaniei s-a gandit sa sparga gura targului cu o campanie care iese din tipar. Se pare insa ca e deficitar la capitolul inovatii din moment ce a ales s-o scoata la mezat pe Moni in schimbul voturilor populatiei.

De ce sa nu o vreau pe Moni ?

Mi-as da votul doar ca sa am la dispozitia mea o zi aceasta rezerva nesecata de amuzament. Cum votul pentru Meir ar presupune un efort urias din partea mea prestatia lui Moni va trebui sa fie exceptionala.

Incepem cu un shopping session scurt in Obor, printre gramezi  de adidasi si trelinguri no name …sa simt cum i se pierde chanelul  in miasma ce se ridica peste zecile de vanzatori pe care incepe sa ii coaca soarele arzator.

Aici ar putea face si o afacere buna , cu un ceas DToxa ca tot vine ziua lui Iri.

Cu bagajele in brate s-ar deplasa inapoi acasa intr-un mijloc de transport, pentru ea neconventional, tramvaiul 34 si aglomeratia aferenta la 8 dimineata. Acasa ar astepta-o munti de vase si gramezi de haine puse la spalat. Si bineinteles curatenie generala.

Si cand sa creada ca a trecut cu bine de toate probele, testul final va demonstra daca merita sau nu Meir votul meu. Pe masa tocmai curata o voi astepta cu Anna Karenina din care va trebui sa imi citeasca 20 de pagini cu intonatie. Sa vedem daca pana la final se sinucide sau nu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: