Haiducul liberal

mai 30, 2009


Cristian Pocora are initiative de stanga crescatoare de imagine in sondaje. Cum la educatie s-a sters pana si praful de pe toba, iar la sanatate picura speranta in perfuzii, singura felie pe care mai poti face o susta cu iz filantrop e in zona persoanelor cu handicap.

Ne suflecam mainile si concepem o lege, care sa ne creasca mari mari mari in ochii celor care nu mai vad, sa ne creeze un nume sonor care sa percuteze in timpanul celor care nu mai aud, sa ne puna pe picioarele noastre in fata celor care se deplaseaza pe roti.

Ce rezulta ? „Persoanele cu handicap ar putea primi o indemnizatie lunara egala cu pensia sociala minima, indiferent de gradul de handicap, potrivit unei propuneri legislative transmisa luni catre Camera Deputatilor”.

Raspunsul la intrebarea de unde vor veni banii nu v-ar veni pe limba nici din a 7-a incercare ( ca 7 e cifra magica,nu ?).

Banii ar putea proveni din impunerea unei taxe de lux pentru jocurile de noroc.
Si iata cum au gasit o modalitate sa ii arda si pe patronii de casinouri , sub pretextul ajutorarii persoanelor cu handicap. Suma ? nici mai mult nici mai putin de 75 milioane de lei. Oaaaa.  Ma intreb unde se vor duce toti banii astia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: